Sundt indeklima - med Genvex ventilation
Bolig
Betjeningsvejledninger
Installationsvejledninger
Datablade ældre anlæg
Optima Styring
Jordvarmeveksler
Om ventilation og varmegenvinding
Luftskifte med beregningseksempel
Erhverv (sælges ikke længere)
Brochurer
Service
Genvex A/S
Sverigesvej 6
6100 Haderslev
Tlf. 73 53 27 00
Fax 73 53 27 07
salg@genvex.dk

Passivhaus logo


Genvex A/S hjemmeside

Genvex A/S facebookside
  |  
Home  |  Nyheder  |  Produkter/Vejledninger  |  Om Genvex  |  WEBSHOP   |  FAQ
Produkter/Vejledninger  Bolig  Om ventilation og varmegenvinding
Om Ventilation


Hvorfor investere i et ventilationsanlæg?

Et ventilationsanlæg til boligen har tre væsentlige formål: At sikre ren indeluft, at regulere fugtigheden i luften, at spare energi.

Lukker man vinduet op, lukker man varmen ud

Genvex har mere end 30 års erfaring i ventilationsløsninger, der både tilgodeser et komfortabelt luftskifte, og som samtidig genvinder op til 95% af varmen fra den forurenede udsugningsluft til at opvarme den friske indblæsningsluft med.
Et Genvex anlæg skaber et bedre indeklima, uanset om opvarmningen sker med el-varme, oliefyr, gasfyr, fjernvarme, biobrændsel eller fast brændsel.
Genvex tilbyder en komplet serie ventilationsløsninger til bolig og erhverv, og sikrer et sundt indeklima mange år frem.


Huset skal også kunne ånde

Lavenergihuse eller bygninger, som er bygget eller renoveret i henhold til de regler om energibesparelse, der er vedtaget i de europæiske lande, skal være udført med tætte fuger. Kun på den måde kan man sikre, at energitabet til omgivelserne kan holdes på et lavt niveau, at der bruges mindre energi, og at dine udgifter til energi kan mindskes. Til gengæld forhindrer man derved også et naturligt luftskifte gennem sprækker, fuger, utætte vinduer og døre. Konsekvensen er, at man får et dårligt indeklima med for høj luftfugtighed, for store mængder kuldioxid (CO2) og andre sundhedsskadelige stoffer samt skimmelvækst.

For dem, der bor i huset, er det ensbetydende med utilpashed og i værste fald allergi. For huset er det ensbetydende med skader på huset, og at husets værdi falder.

Disse problemer kan ganske vist afhjælpes ved at åbne vinduerne, men derved forsvinder den energibesparelse, man har opnået, ud i den blå luft.

Står valget så mellem frisk luft og energibesparelser?

Nej, for med ventilationsanlæg fra Genvex kan du få begge dele. Uanset, om du bygger nyt eller har et ældre hus, så har vi det rigtige system til dig. Problemet med at spare på energien og samtidig sikre tilstrækkelig ventilation kan kun løses ved hjælp af ventilationsanlæg, som kan styre luftudskiftningen. Vi hos Genvex hjælper dig gerne!Læs også om Ventilation


Læs mere om Varmegenindvinding

Kontakt  |  Udskriv  |  Send
 [Søg]

[Log ind] [Glemt adgangskode?]

Genvex nyhedsbrev

E-mail denne sideUdskriv denne sideOp