Sundt indeklima - med Genvex ventilation
Genvex-Nyheder
Branche-Nyheder
Messer
Job hos Genvex A/S
Genvex A/S
Sverigesvej 6
6100 Haderslev
Tlf. 73 53 27 00
Fax 73 53 27 07
salg@genvex.dk

Passivhaus logo


Genvex A/S hjemmeside

Genvex A/S facebookside
  |  
Home  |  Nyheder  |  Produkter/Vejledninger  |  Om Genvex  |  WEBSHOP   |  FAQ
Nyheder  Genvex-Nyheder  Investér i jeres livskvalitet - og spar penge!
Investér i jeres livskvalitet - og spar penge!
Vi drømmer alle om, at luften i huset er ren og frisk dagen lang.
Vi ved også, at det trækker, og at den dyrt betalte varme forsvinder ud gennem de åbne vinduer, når vi lufter ud. Men faktisk kan I spare penge på at lufte ud! Med et Genvex anlæg gavner den friske luft både jeres velbefindende og jeres økonomi.

Vi bruger alle – børn som voksne – størsteparten af vores tid inden døre. Derfor er det ekstra vigtigt at luftkvaliteten er god her.
Det anbefales, at vi lufter ud 10 min. hver anden time, døgnet rundt. Så meget skal vi lufte ud, for at vi opretholder god luft i stuerne. Luften inden døre bliver belastet af alle vores aktiviteter, mest selvfølgelig fra bad og køkken, men vi udleder hver især op til 1,5 liter vand gennem udåndingsluft og sved.
Den fugt skal væk, da den ellers kan danne basis for skimmelsvamp og husstøvmider. Husstøvmider har ikke noget med støv at gøre, som navnet ellers antyder. Husstøvmider er meget små, under en halv millimeter store, så de er ikke synlige med det blotte øje. De kræver varme og en luftfugtighed på 55-75 %, så derfor finder vi dem oftest i vore senge.

Et af signalerne om at luftfugtigheden er for høj hvor du bor, kan du finde på dine vinduer. Hvis du har termoruder og vinduerne alligevel dugger, så skal du lufte ud.

Skal dette problem løses effektivt, skal der et ventilationsanlæg til.
Genvex producerer ventilationsanlæg, der kan nedsætte jeres varmeforbrug, da de udnytter varmen fra den luft, der fjernes til at opvarme den friske luft, der tilføres.
Varmen fra den fugtige og brugte indeluft udnyttes op til 95 % i et Genvex anlæg.
De originale Genvex anlæg er et ekstra plus for indeklimaet, da luften, der kommer ind i huset, sendes gennem effektive filtre, som fjerner pollen, støv og andre allergener. Fugten i huset reduceres til under 45 %, så skimmelsvamp og husstøvmider ikke kan trives.

Det originale Genvex er en investering i forbedret livskvalitet, og det er samtidig god økonomi. Den effektive udnyttelse af husets eksisterende varme bevirker at et Genvex anlæg betaler sig hjem over varmeregningen i løbet af få år. Her har blandt andet husets isolering og familiens varmeforbrug har indflydelse på tilbagebetalingstiden.

De originale Genvex anlæg produceres i Haderslev og der findes et net af autoriserede Genvex Partnere over hele landet, der kan rådgive om ventilation med varmegenvinding. Hos dem kan du også få beregnet pris på anlæg og forventet besparelse på varmeregningen.Andre sider med lignende indhold:

Kontakt  |  Udskriv  |  Send
 [Søg]

[Log ind] [Glemt adgangskode?]

Genvex nyhedsbrev
E-mail denne sideUdskriv denne sideOp