Sundt indeklima - med Genvex ventilation
Genvex-Nyheder
Branche-Nyheder
Messer
Job hos Genvex A/S
Genvex A/S
Sverigesvej 6
6100 Haderslev
Tlf. 73 53 27 00
Fax 73 53 27 07
salg@genvex.dk

Passivhaus logo


Genvex A/S hjemmeside

Genvex A/S facebookside
  |  
Home  |  Nyheder  |  Produkter/Vejledninger  |  Om Genvex  |  WEBSHOP   |  FAQ
Nyheder  Genvex-Nyheder  Opfyld CO2-målsætningen med et bedre indeklima og en lavere varmeregning
Opfyld CO2-målsætningen med et bedre indeklima og en lavere varmeregning
Regeringens målsætning er, at vi alle skal reducere vores udledning af CO2 med 1 ton.
Det kan kun ske gennem et lavere energiforbrug. Et stort skridt på vejen er at genanvende varmen i huset.

Hver dansker udleder 6 tons CO2 ved vores forbrug af el, varme og transport. Varmen står for næsten 2 tons alene. Ved at isolere og tætne vores huse reducerer vi varmeforbruget, men vi risikerer også, at vi får problemer med vores indeklima. Med velisolerede og tætte huse skal vi lufte meget ud – 10 minutter hver anden time, døgnet rundt, hvis vi skal følge anbefalingerne.

Et Genvex anlæg varetager automatisk husets ventilation og sender konstant ren frisk luft ind. Indeklima bliver bedre og samtidig udnyttes varmen i den luft, der fjernes til at varme den friske luft op. Genvex udnytter op til 95 % af varmen i den luft, der fjernes fra huset. Det giver en væsentlig besparelse på varmeregningen og reducerer CO2 udledningen.

Besparelserne ved at anvende ventilation med varmegenvinding er svære at beregne. Det har betydning hvor godt huset er isoleret, hvor stort forbruget er, og om den genvundne varme anvendes til opvarmning af rum, af brugsvand eller til gulvvarme. De originale Genvex anlæg er dog så effektive at den samlede varmeregningen ofte bliver halveret. Det samme gør CO2 udledningerne. Det vil sige, at en stor del af målsætningen om, at vi hver skal udlede 1 ton CO2 mindre, kan opfyldes udelukkende ved at anvende et Genvex anlæg.

De originale Genvex anlæg reducerer ikke kun energiforbruget og hjælper med til en lavere varmeregning, de er et stort plus for indeklimaet.
Fugtig luft fjernes fra huset, så skimmel og husstøvmider ikke kan trives, tobaksrøg og mados fjernes sammen med afgasninger fra materialer i huset og det radon, der kommer fra undergrunden.
Filtrene i de originale Genvex anlæg er så effektive at støv, pollen og allergener fjernes fuldstændigt fra den friske og rene luft, der ledes ind i huset.

Et originalt Genvex anlæg er altså ikke kun godt for pengepungen, det er også rigtig godt for miljøet – både det inden døre og det globale.
Andre sider med lignende indhold:

Kontakt  |  Udskriv  |  Send
 [Søg]

[Log ind] [Glemt adgangskode?]

Genvex nyhedsbrev
E-mail denne sideUdskriv denne sideOp