Sundt indeklima - med Genvex ventilation
Uforpligtende tilbud
Tilskudsordninger
Beregn din besparelse
Passivhus
Passivhaus certifikat
Indeklima
Ventilation
Varmegenindvinding
... Flere emner
Genvex A/S
Sverigesvej 6
6100 Haderslev
Tlf. 73 53 27 00
Fax 73 53 27 07
salg@genvex.dk

Passivhaus logo


Genvex A/S hjemmeside

Genvex A/S facebookside
  |  
Home  |  Nyheder  |  Produkter/Vejledninger  |  Om Genvex  |  WEBSHOP   |  FAQ
Home  ... Flere emner  Genvex anlæg


Genvex anlæg
De originale Genvex ventilationsanlæg fjerner støv, pollen og allergener fra den friske luft og udnytter varmen fra den luft, der fjernes fra hjemmet. Det giver et bedre indeklima og en lavere varmeregning.

Investér i livskvalitet

 

- og spar penge med et Genvex anlæg!

Vi drømmer alle om, at luften i huset er ren og frisk dagen lang. Vi ved også, at det trækker, og at den dyrt betalte varme forsvinder ud gennem de åbne vinduer, når vi lufter ud. Men faktisk kan du spare penge på at lufte ud! Med et Genvex anlæg gavner den friske luft både dit velbefindende og din økonomi.Vi tilbringer alle – børn som voksne – størsteparten af vores tid inden døre. Derfor er det ekstra vigtigt, at luftkvaliteten er god her. Det anbefales, at vi lufter ud 10 min. hver anden time døgnet rundt for at opretholde god luft i boligen. Luften inden døre bliver belastet af alle vores aktiviteter, mest selvfølgelig fra bad og køkken, men vi udleder hver især op til 1,5 l vand gennem udåndingsluft og sved hver dag.

 

- fugt mindskes med et Genvex anlæg!

Fugten skal væk, da den ellers kan danne basis for skimmelsvamp og husstøvmider. Husstøvmider har ikke noget med støv at gøre, som navnet ellers antyder. Husstøvmider er meget små (under ½ mm), så de er ikke synlige med det blotte øje. De kræver varme og en luftfugtighed på 55-75 %, så derfor findes de oftest i vores senge.
Et af signalerne om at luftfugtigheden er for høj i din bolig, kan du se på dine vinduer. Hvis du har termoruder, og der alligevel dannes kondens på vinduerne, så skal du lufte ud.
 
Skal dette problem løses effektivt, skal der et ventilationsanlæg til.
 
Genvex producerer ventilationsanlæg, der kan nedsætte dit varmeforbrug, da de udnytter varmen fra den luft, der fjernes til at opvarme den friske luft, der tilføres.
Varmen fra den fugtige og brugte indeluft udnyttes op til 95 % i et Genvex anlæg.
De originale Genvex anlæg er et ekstra plus for indeklimaet, da luften, der kommer ind i huset, sendes gennem effektive filtre, som fjerner pollen, støv og andre allergener. Fugten i huset reduceres til under 45 %, så skimmelsvamp og husstøvmider ikke kan trives.

 

- invester i et Genvex anlæg!

Det originale Genvex anlæg er en investering i forbedret livskvalitet, og det er samtidig god økonomi. Den effektive udnyttelse af husets eksisterende varme bevirker at et Genvex anlæg betaler sig hjem over varmeregningen i løbet af få år. Her har blandt andet husets isolering og familiens varmeforbrug indflydelse på tilbagebetalingstiden.
 
De originale Genvex anlæg produceres i Haderslev, og der findes et net af autoriserede Genvex Partnere over hele landet, der kan rådgive om ventilation med varmegenvinding. Hos dem kan du også få beregnet en pris på et Genvex anlæg og den forventede besparelse på varmeregningen.

Læs mere om Genvex anlæg

Kontakt  |  Udskriv  |  Send
 [Søg]

[Log ind] [Glemt adgangskode?]

Genvex nyhedsbrev

E-mail denne sideUdskriv denne sideOp